"Zamrzlý vrcholek" z Bao Loc. Dong Ding pocházející z města Bao Loc v provincii Lam Dong. V této oblasti vysočiny jižního Vietnamu jsou produkovány oolongy starými tajwanskými metodami. Také postup výroby je stejný jako na Taiwanu - čerstvé lístky se nechají zavadnout na slunci a jsou přetřásány, aby se narušily okraje. Tento proces se mnohokrát opakuje - zavadnutí, narušení. Když se dosáhne požadovaného stupně oxidace, lístky se teplem zafixují a jsou hněteny zabalené v látce. Když je dosaženo požadovaného tvaru půlkuliček, lístky se suší. Úroveň oxidace je zde cca 30 % a méně intenzivní pražení. Výsledek? Zářivý zelený nálev s nasládlou květinovou vůní a chutí.
„Zamrzlý vrcholek“ z Bao Loc. Dong Ding pocházející z města Bao Loc v provincii Lam Dong. V této oblasti vysočiny jižního Vietnamu jsou produkovány oolongy starými tajwanskými metodami. Také postup výroby je stejný jako na Taiwanu – čerstvé lístky se nechají zavadnout na slunci a jsou přetřásány, aby se narušily okraje. Tento proces se mnohokrát opakuje – zavadnutí, narušení. Když se dosáhne požadovaného…

Příprava čaje
PŘÍPRAVA V GAIWANU – Dávkujte cca 4 g (vrchovatá čajová lžička). Louhování: 25s/10s/15s/20s/25s/30s/35s/40s/50s/60s+
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: čaj oolong
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.