Jun Chiyabari je malá čajová zahrada o rozloze 75 hektarů, rozložená ve třech sekcích v místech Ramche, Bokre a Nigale na kopcích kolem malého města Hile. Její počátek sahá do roku 2000, kdy se bratři Bachan Gyawali a Lochan Gyawali rozhodli založit prémiovou zahradu, která by jim připomínala dětství. Jméno této exkluzivní zahrady, Jun Chiyabari, znamená Měsícem zalitá čajová zahrada. Rozkládá se v nadmořské výšce od 1650 do 2200 metrů. Technika používaná při výrobě tohoto čaje je jedinečná a byla vyučována mistry čaje z Japonska a Taiwanu. List nejvyšší kvality je tmavý, drátkovitý a díky ručnímu zpracování bez zlomků. Nálev je oranžový až červený, s výraznou, lehce kořenitou chutí. Snoubí se zde ovocno-květové a muscatelové tóny. Opravdový prémiový čaj, který vydrží mnoho nálevů při přípravě Gong Fu Cha.
Jun Chiyabari je malá čajová zahrada o rozloze 75 hektarů, rozložená ve třech sekcích v místech Ramche, Bokre a Nigale na kopcích kolem malého města Hile. Její počátek sahá do roku 2000, kdy se bratři Bachan Gyawali a Lochan Gyawali rozhodli založit prémiovou zahradu, která by jim připomínala dětství. Jméno této exkluzivní zahrady, Jun Chiyabari, znamená Měsícem zalitá čajová zahrada…

Příprava čaje
PŘÍPRAVA V KONVICI – Dávkujte cca 2 g černého čaje na 150 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 90 °C. Nechte louhovat 3 až 5 minut podle chuti. Následně přeceďte.
PŘÍPRAVA V GAIWANU – Dávkujte cca 4 g. Louhování: 20s/15s/20s/30s/40s/50s/60s/60s+
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: černý čaj
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.