Maocha z roku 1992 je krásně přirozeně vyzrálý zelený pu-erh. Velmi silný ale jemný, bez svíravosti a pražených tónů, se sladkým náznakem ovoce. V dlouhém závěru se chuť postupně prohlubuje a vyvíjí. Čaj vydrží mnoho nálevů.
Maocha z roku 1992 je krásně přirozeně vyzrálý zelený pu-erh. Velmi silný ale jemný, bez svíravosti a pražených tónů, se sladkým náznakem ovoce. V dlouhém závěru se chuť postupně prohlubuje a vyvíjí. Čaj vydrží mnoho nálevů. …

Příprava čaje
PŘÍPRAVA V KONVICI – Dávkujte cca 4 g (vrchovatá čajová lžička) čaje „Lao Mao Cha 1992“ na 300 ml vody. Pro přípravu v konvici nad 500 ml přidejte jednu lžičku navíc. Poté zalijte vodou o teplotě 90 °C. Nechte louhovat 1 až 5 minut podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
PŘÍPRAVA V GAIWANU – Dávkujte cca 4 g (vrchovatá čajová lžička). Louhování: oplach – 20s/10s/15s/20s/20s/30s/40s/50s/60s/60s+
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: pu-erh
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.