Tento Premium Hong Cha je unikátní korejský černý čaj z první jarní sklizně (Ujeon, "cheonmul-cha"), zpracovaný tradiční čínskou metodou. List je drobný, lesklý a mírně zkroucený. Chuť je velmi plná s dominující ovocnou sladkostí.
Seogwang Tea Garden se nachází v Seogwipo-SI, na ostrově Jeju (Čedžu). Je známá jako nejzajímavější a největší (52,9 hektarů) čajová plantáž v Jižní Koreji. Na tomto ostrově jsou optimální podmínky pro pěstování čaje. Průměrná roční teplota je nad 14 ℃, mírně kyselá půda s pH4.0 ~ 5,0, a horké vlhké klima s ročními srážkami více než 1 600 mm. Díky těmto podmínkám se zde vyrábí vysoce kvalitní čaje. Nebylo to ale tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Tato oblast byla původně neplodná a posetá kameny. Ale společnost Osulloc strávila dvacet let, počínaje rokem 1983, přeměnou neúrodné půdy na půdu bohatou a úrodnou. Transformace z neplodné půdy na svěží zelené plantáže se stala dobrým příkladem úspěšného zemědělství v horských oblastech. V roce 2010 plantáž získala certifikaci ekologického zemědělství.
Tento Premium Hong Cha je unikátní korejský černý čaj z první jarní sklizně (Ujeon, „cheonmul-cha“), zpracovaný tradiční čínskou metodou. List je drobný, lesklý a mírně zkroucený. Chuť je velmi plná s dominující ovocnou sladkostí. Seogwang Tea Garden se nachází v Seogwipo-SI, na ostrově Jeju (Čedžu). Je známá jako nejzajímavější a největší (52,9 hektarů) čajová plantáž v Jižní Koreji. Na tomto ostrově jsou optimální podmínky pro pěstování čaje…

Příprava čaje
PŘÍPRAVA V KONVICI – Dávkujte cca 2 g černého čaje na 150 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 95 °C. Nechte louhovat 2 až 3 minuty podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
PŘÍPRAVA V GAIWANU – Dávkujte cca 4 g. Louhování: 30s/20s/20s/30s/40s/50s/60s+
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: černý čaj
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.