125 Kč včetně DPH
Lžička chashaku (časaku) ze světlého bambusu pro jemné a čisté dávkování matcha (mačča) práškového čaje. Velmi jemně mletý prášek matcha se touto lžičkou dávkuje do misky chawan (čavan) bez jakýchkoliv ztát i když je potřeba pouze malé množství 1-2 gramy. Je praktickým nástrojem jak při každodenní tak i slavnostní přípravě matcha čaje. Nezanedbatelná úloha je i v estetickém doplnění při ceremoniální přípravě tohoto lahodného a zdravého nápoje.
Lžička chashaku (časaku) ze světlého bambusu pro jemné a čisté dávkování matcha (mačča) práškového čaje. Velmi jemně mletý prášek matcha se touto lžičkou dávkuje do misky chawan (čavan) bez jakýchkoliv ztát i když je potřeba pouze malé množství 1-2 gramy. Je praktickým nástrojem jak při každodenní tak i slavnostní přípravě …
Není skladem
Poslat přátelůmZPŮSOB POUŽITÍ U PŘÍPRAVY ČAJE MATCHA
PŘÍPRAVA „USUCHA“ (usuča) – řídký způsob – (cca 2 g) 2 bambusové lžičky (časaku) nasypeme do misky (čawan), přidáme cca 60 ml vody o teplotě 80 °C, metličkou (časen) pak šleháme čaj jako bychom malovali písmeno “M” nebo “W”. Po šlehání se čaj může doplnit horkou vodou podle chuti.
PŘÍPRAVA „KOICHA“ (koiča) – hustý způsob – (cca 4 g) 4‑5 bambusových lžiček (časaku) nasypeme do misky (čawan), přidáme cca 30 ml vody o teplotě 80 °C, metličkou (časen) pak mícháme čaj jako bychom malovali písmeno “O”.
Další informace
Složení
Tipy na přípravu čaje
Další informace
Hmotnost | 50 g |
---|
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.