Tato Tamaryokucha se pěstuje a vyrábí v prefektuře Miyazaki na ostrově Kjúšú. Začátek zpracování je stejný jako u čaje sencha, ale na závěr se lístky nesvinují do tvaru jehliček. Lístky tedy zůstávají mírně pokroucené. Tento typ čaje vyniká jemností a nízkou svíravostí. Vůně je travnatá i lehce ovocná. Chuť je hladká se svěží travnatostí a známkami ovoce.
Tato Tamaryokucha se pěstuje a vyrábí v prefektuře Miyazaki na ostrově Kjúšú. Začátek zpracování je stejný jako u čaje sencha, ale na závěr se lístky nesvinují do tvaru jehliček. Lístky tedy zůstávají mírně pokroucené. Tento typ čaje vyniká jemností…

Příprava čaje
Dávkujte cca 2 g zeleného čaje na 150 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 70 °C. Nechte louhovat 1 až 2 minuty podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
Tradiční přípravu najdete zde. Platí příprava jako u vysoce kvalitní senchy.
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: zelený čaj
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.