Japonský čaj Bancha je pokládán za ideální doplněk k jídlu, neboť povzbuzuje chuť a obsahuje poměrně malé množství kofeinu. To je způsobeno sběrem pouze starších listů většinou koncem sezóny. Chuť je velmi jemná, diskrétní, mírně travnatá. Skvělá volba pro každodenní pití.
Japonský čaj Bancha je pokládán za ideální doplněk k jídlu, neboť povzbuzuje chuť a obsahuje poměrně malé množství kofeinu. To je způsobeno sběrem pouze starších listů většinou koncem sezóny. Chuť je velmi jemná, diskrétní, mírně travnatá. Skvělá volba pro …

Příprava čaje
Dávkujte cca 2 g (čajová lžička) zeleného čaje na 150 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 75‑80 °C. Nechte louhovat 1 až 3 minuty podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: zelený čaj
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.