Sencha Shizuoka Yamato má název podle bývalé provincie (Yamato). Jde o špičkovou verzi japonského zeleného čaje, vyrobeného ke konci sezóny, kdy keře zesílily pod teplým letním sluncem. List tvoří olivově zelené jehly, válcované v tradičním japonském stylu. Nálev je citronově žlutý, mírně zakalený. Nahřátý list, kromě tradiční vůně spařených japonských čajů, obsahuje trochu netradičně nádech květin. Chuť je velmi výrazná, krémová, máslová, s vyrovnanou svíravostí a zajímavým nádechem květin.
Sencha Shizuoka Yamato má název podle bývalé provincie (Yamato). Jde o špičkovou verzi japonského zeleného čaje, vyrobeného ke konci sezóny, kdy keře zesílily pod teplým letním sluncem. List tvoří olivově zelené jehly, válcované v tradičním…

Příprava čaje
Dávkujte cca 2 g zeleného čaje na 150 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 70 °C. Nechte louhovat 1 až 2 minuty podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
Více k přípravě najdete zde.
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: zelený čaj
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.