Další verze bílého čaje, tentokrát z čínského Yunnanu. Tento špičkový čaj se pěstuje v nadmořských výškách mezi 1300 a 2000 metry. V takových výškách se teploty pohybují mezi 12 °C - 23 °C. Sklizeň probíhá výhradně ručně a následné zpracování je prováděno tradičním způsobem bez použití moderní techniky. Suší se na slunci nebo v krytých místnostech. Velké volné listy jsou světle zelené barvy se spoustou stříbrných tipů. V šálku dostanete krásnou měkkou jemnou chuť s příjemnou ovocnou vůní.
Další verze bílého čaje, tentokrát z čínského Yunnanu. Tento špičkový čaj se pěstuje v nadmořských výškách mezi 1300 a 2000 metry. V takových výškách se teploty pohybují mezi 12 °C – 23 °C. Sklizeň probíhá výhradně ručně a následné zpracování je prováděno tradičním způsobem bez použití moderní techniky. Suší se na slunci nebo v krytých místnostech. Velké volné listy …

Příprava čaje
PŘÍPRAVA V KONVICI – Dávkujte cca 3 g bílého čaje na 150 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 75‑80 °C. Nechte louhovat 1 až 3 minuty podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
PŘÍPRAVA V GAIWANU – Dávkujte cca 5 g. Louhování: 30-45s/30s/30s/40s/50s/60s/60s +
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: bílý čaj
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.