Qingshan Cui Min (Čching-šan Cchuej Min), pochází z čajové zahrady Qingshan v provincii Hunan. Zahrada je na kopcovitém poloostrově v nadmořské výšce cca 750 metrů. Tento poloostrov je obklopen vodní nádrží Wuqiangxi a přístup k čajové zahradě je možný pouze lodí. Ekologická výroba byla zahájena v roce 2002, v roce 2008 byla plně certifikována společností FAIRBIOTEA. Rozsáhlá nemovitost zahrnuje 350 akrů schválených pro ekologické pěstování. Z cca 200 rodin žijících v této oblasti se 148 rodin podílí na výrobě čaje. Tento Cui Min je sbírán výhradně ručně během března a dubna. Jsou sbírány pouze první čerstvé neotevřené listy a pupeny. Nálev je jasně světle žlutý. Chuť jemná, nasládlá s náznaky květin.
Qingshan Cui Min (Čching-šan Cchuej Min), pochází z čajové zahrady Qingshan v provincii Hunan. Zahrada je na kopcovitém poloostrově v nadmořské výšce cca 750 metrů. Tento poloostrov je obklopen vodní nádrží Wuqiangxi a přístup k čajové zahradě je možný pouze lodí. Ekologická výroba byla zahájena v roce 2002, v roce 2008 byla plně certifikována společností FAIRBIOTEA. Rozsáhlá nemovitost zahrnuje…

Příprava čaje
PŘÍPRAVA V KONVICI – Dávkujte cca 3 g bílého čaje na 150 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 80 °C. Nechte louhovat 1 až 3 minut podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
PŘÍPRAVA V GAIWANU – Dávkujte cca 5 g . Louhování: 20s/15s/20s/30s/40s/50s/60s+
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: bílý čaj
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.