Základem pro tuto čínskou specialitu je minimálně oxidovaný čaj, ke kterému se během sušení přidaly ručně sbírané čerstvé jasmínové květy. Později je většina květů odstraněna. Tento "Fine OP" je jemnější ve svém vzhledu i chuti oproti základním typům jasmínových zelených čajů. Klasická forma ochucení jasmínem je v Číně známa již tisíc let a je ve velké oblibě. Můžete jej pít při jakékoliv příležitosti, každý den, kdykoliv v roce. Nálev má světle žlutou barvu a šíří jasmínovou vůni po celém domě.
Základem pro tuto čínskou specialitu je minimálně oxidovaný čaj, ke kterému se během sušení přidaly ručně sbírané čerstvé jasmínové květy. Později je většina květů odstraněna. Tento „Fine OP“ je jemnější ve svém vzhledu i chuti oproti základním typům jasmínových …

Příprava čaje
Dávkujte cca 2 g zeleného čaje na 150 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 75‑80 °C. Nechte louhovat 1 až 3 minuty podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: zelený čaj, květy jasmínu
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.