Tento klasický ceylonský čaj pochází z oblasti Dimbula v okrese Balangoda na Srí Lance. List je tmavý, dlouhý a šlachovitý, jeho nálev je bohatý, komplexní a má mírně ovocný a sladový charakter. Může být podáván s trochou mléka a je dokonalým základem i pro ledové čaje.
Tento klasický ceylonský čaj pochází z oblasti Dimbulain v okrese Balangoda na Srí Lance. List je tmavý, dlouhý a šlachovitý, jeho nálev je bohatý, komplexní a má mírně ovocný a sladový charakter. Může být podáván s trochou mléka a je dokonalým základem i pro ledové…

Příprava čaje
Dávkujte cca 2 g (čajová lžička) černého čaje PETTIAGALLA na 150 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 95 °C. Nechte louhovat 3 až 5 minut podle chuti. Následně přeceďte.
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: černý čaj
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.