Melba Peach je dezert z broskví a malinové omáčky s vanilkovou zmrzlinou. Byl vynalezen v roce 1892 francouzským šéfkuchařem Augustem Escoffierem v hotelu Savoy v Londýně, aby uctil australskou sopranistku Nellie Melba. Kdo jej ještě neochutnal, neváhejte. Naše směs vám pomůže vyvolat vzpomínky na tento skvostný dezert. Lahodná chuť broskví je obzvlášť v létě velmi osvěžující. Stačí přidat do sklenice led a plátek čerstvé broskve a hned jste přeneseni do nálady v hotelu Savoy.
Melba Peach je dezert z broskví a malinové omáčky s vanilkovou zmrzlinou. Byl vynalezen v roce 1892 francouzským šéfkuchařem Augustem Escoffierem v hotelu Savoy v Londýně, aby uctil australskou sopranistku Nellie Melba. Kdo jej ještě neochutnal, neváhejte. Naše směs vám pomůže vyvolat vzpomínky na tento skvostný dezert….

Příprava čaje
Dávkujte cca 4‑6 g ovocného čaje „Broskvové pokušení“ na 200 ml vody. Pro přípravu v konvici nad 500 ml přidejte jednu lžičku navíc. Poté zalijte vroucí vodou. Nechte louhovat 10 až 12 minut podle chuti. Ovoce může zůstat v konvici.
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje:
kostky jablka, mrkvové vločky, ananasové kostky (ananas, cukr), lyofilizovaný koncentrát z červených a žlutých broskví (broskvové pyré, mandarinka, jahodová šťáva, mrkvová šťáva), lístky růže, světlice barvířská, aroma
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Nutriční hodnoty:
Energie (kJ) | Energie (kcal) | Tuky (g) | Nasycené tuky (g) | Sacharidy (g) | Cukry (g) | Bílkoviny (g) | Sůl (g) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
33 | 8 | < 0,1 | < 0,1 | 1,6 | 1,2 | 0,1 | < 0,01 |
Poznámka: Nutriční hodnoty se vztahují na 100 ml nálevu, při dávkování 2,5 g čaje a louhování 10-12 minut.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.