Wu Liang Shan Ping Cha (Wu Liang Šan Pching Čcha), koláč tmavého pu erhu, lisovaný z maocha z roku 2015, je směsí dvou druhů listu kultivaru Yunnan Da Ye, Pu Erh Superior (I.) a Pu Erh III. Chuť nálevu je výrazná, ale přesto hladká a jemná. Má plné tělo se sladkými tóny ovoce a tradičně stopami ořechů. Pochází z pohoří Wu Liang Shan. Toto pohoří sahá až do výše 3300 metrů, nachází v kraji Jingdong, který hraničí s prefekturami Lin Cang a Dali.
Wu Liang Shan Ping Cha (Wu Liang Šan Pching Čcha), koláč tmavého pu erhu, lisovaný z maocha z roku 2015, je směsí dvou druhů listu kultivaru Yunnan Da Ye, Pu Erh Superior (I.) a Pu Erh III. Chuť nálevu je výrazná, ale přesto hladká a jemná. Má plné tělo se sladkými tóny ovoce a tradičně stopami ořechů. Pochází z pohoří Wu Liang Shan…

Příprava čaje
PŘÍPRAVA V KONVICI – Dávkujte cca 5 g čaje na 200 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 100 °C. Nechte louhovat 3 až 5 minut podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
PŘÍPRAVA V GAIWANU – Dávkujte 5 g čaje. Louhování: oplach – 40s/20s/30s/40s/50s/60s/60s+
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Další informace
Hmotnost | 12 g |
---|
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: pu-erh
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.