Bu Lang Shan Gushu Ping Cha (Pu Lang Šan Pching Čcha). Malý koláč tmavého pu-erhu. Použité maocha ze starých divokých čajovníků je směsí středních a větších listů s podílem tipsů. Nálev má plné tělo, příjemnou zemitost a nese stopy ořechů. Pu-erhy z hory Bu Lang jsou známy pro svůj silný profil - výraznou chuť, plné tělo. Díky použití listů ze starých čajovníků jde o jistou raritu.
Bu Lang Shan Gushu Ping Cha (Pu Lang Šan Pching Čcha). Malý koláč tmavého pu-erhu. Použité maocha ze starých divokých čajovníků je směsí středních a větších listů s podílem tipsů. Nálev má plné tělo, příjemnou zemitost a nese stopy ořechů. Pu-erhy z hory Bu Lang jsou známy pro svůj silný profil – výraznou chuť, plné tělo. Díky použití listů…

Příprava čaje
PŘÍPRAVA V KONVICI – Dávkujte cca 5 g čaje na 200 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 100 °C. Nechte louhovat 1 až 5 minut podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
PŘÍPRAVA V GAIWANU – Dávkujte 5 g čaje. Louhování: oplach – 30s/20s/15s/20s/20s/30s/40s/50s/60s/60s+
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: pu-erh
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.