Meng Hai Zhuan Cha (Meng Chaj Čuan Čcha). Tmavý pu-erh z čajově významné oblasti Meng Hai, lisovaný do tvaru cihly obdélníkového tvaru (Zhuan Cha). Použité maocha obsahuje hlavně větší listy, což ovšem neubírá na zajímavosti chuti. Lisování není nijak pevné, čaj se lehce rozděluje. V ní najdeme vše, co od čaje typu pu-erh požadujeme - příjemnou zemitost a stopy ořechů. Čaj má velkou výdrž a vydá mnoho nálevů.
Bu Lang Shan Gushu Ping Cha (Pu Lang Šan Pching Čcha). Malý koláč tmavého pu-erhu. Použité maocha ze starých divokých čajovníků je směsí středních a větších listů s podílem tipsů. Nálev má plné tělo, příjemnou zemitost a nese stopy ořechů. Pu-erhy z hory Bu Lang jsou známy pro svůj silný profil – výraznou chuť, plné tělo. Díky použití listů…

Příprava čaje
PŘÍPRAVA V KONVICI – Dávkujte cca 5 g čaje na 200 ml vody. Poté zalijte vodou o teplotě 100 °C. Nechte louhovat 1 až 5 minut podle chuti. Následně přeceďte. Čaj můžete použít pro více nálevů.
PŘÍPRAVA V GAIWANU – Dávkujte 5 g čaje. Louhování: oplach – 30s/20s/15s/20s/20s/30s/40s/50s/60s/60s+
Další informace
Kde se tento čaj pěstuje?
Složení
Tipy na přípravu čaje
Další informace
Hmotnost | 12 g |
---|
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Složení čaje: pu-erh
Poznámka: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.