Mnozí z nás mají rádi čaj nejen pro jeho nezaměnitelnou chuť ale i pro povzbuzující účinky, které nám přináší. Narůstá ale počet lidí, kteří kvůli zdravotním problémům nebo nespavosti upřednostňují čaje bez kofeinu. Díky technologickému pokroku můžeme tyto čaje nabídnout.
Dnes je k dispozici několik různých metod dekofeinizace, přičemž každá má své výhody a nevýhody. Základními jsou “Švýcarská mokrá metoda”, “Methylenchloridová metoda”, “Triglyceridová metoda” a “CO2/O2 metoda”, o které si řekneme více, neboť čaje v našem e-shopu jsou zbaveny kofeinu právě touto metodou. Jako jediný je zcela organický a nezahrnuje použití chemikálií. Navíc si čaje zachovávají všechny kvalitativní atributy ... Zjistit více
Mnozí z nás mají rádi čaj nejen pro jeho nezaměnitelnou chuť ale i pro povzbuzující účinky, které nám přináší. Narůstá ale počet lidí, kteří kvůli zdravotním problémům nebo nespavosti upřednostňují čaje bez kofeinu. Díky technologickému pokroku můžeme tyto čaje nabídnout.
Dnes je k dispozici několik různých metod dekofeinizace, přičemž každá má své výhody a nevýhody. Základními jsou “Švýcarská mokrá metoda”, “Methylenchloridová metoda”, “Triglyceridová metoda” a “CO2/O2 metoda”, o které si řekneme více, neboť čaje v našem e-shopu jsou zbaveny kofeinu právě touto metodou. Jako jediný je zcela organický a nezahrnuje použití chemikálií. Navíc si čaje zachovávají všechny kvalitativní atributy ... Zjistit více